Υποστήριξη σε joomla και δυναμικές ιστοσελίδες

Η δραστηριότητά μας ξεκίνησε με το όνομα 01Solutions το 1999, και πήραμε το σημερινό μας όνομα, Onscreen Web Services, το 2001, ως ατομική επιχείρηση. Το 2012 αποκτήσαμε τη σημερινή εταιρική μορφή.

Η υποστήριξη στο joomla, οι δυναμικές ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι οι σημαντικότερες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Προσδοκούμε να γίνουμε ο συνεργάτης σας στη διαδικτυακή σας παρουσία. Δημιουργούμε το διαδικτυακό σας προφίλ και σας διαθέτουμε τα εργαλεία που θα κάνουν την επένδυσή σας στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο αποδοτική.

Αναπτύσουμε, συντηρούμε, προωθούμε και υποστηρίζουμε δυναμικές ιστοσελίδες joomla και ηλεκτρονικά καταστήματα, μελετώντας τις ανάγκες του πελάτη και στοχεύοντας στην ικανοποίηση των δικών του απαιτήσεων, που είναι και δικές μας. Χρησιμοποιούμε το πιο προηγμένο, ασφαλές και πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σε ανοικτό κώδικα, το Joomla!

Onscreen Web Services υποστήριξη joomla, δυναμικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συνδεθείτε στην Περιοχή Πελατών

Email Εγγραφής ή Username:
Κωδικός:

Άρης Ντάτσης Άρης Ντάτσης

Άρης Ντάτσης

Διευθυντής Onscreen Web Services

Με σπουδές στην Πολιτικές Επιστήμες και την Πληροφορική, ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου από το 1999. Έχει ιδρύσει και διευθύνει την Onscreen Web Services.

Ενεργός Joomler από το 2005, ιδρυτής της ελληνικής κοινότητας του joomla.

Ο διευθυντής της Onscreen Web Services είναι πρώτος Έλληνας που απέκτησε την διεθνή επίσημη πιστοποίηση του Certified Joomla Administrator

certified Joomla Administrator