Αναπτύσσουμε και συντηρούμε δυναμικές ιστοσελίδες joomla και ηλεκτρονικά καταστήματα

Υποστήριξη σε joomla και δυναμικές ιστοσελίδες

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Joomla στην Ελλάδα

Επαγγελματικές υπηρεσίες Joomla στην Ελλάδα

Η δραστηριότητά μας ξεκίνησε με το όνομα 01Solutions το 1999, και πήραμε το σημερινό μας όνομα, Onscreen Web Services, το 2001, ως ατομική επιχείρηση. Το 2012 αποκτήσαμε τη σημερινή εταιρική μορφή.

Η υποστήριξη στο joomla, οι δυναμικές ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι οι σημαντικότερες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Προσδοκούμε να γίνουμε ο συνεργάτης σας στη διαδικτυακή σας παρουσία. Δημιουργούμε το διαδικτυακό σας προφίλ και σας διαθέτουμε τα εργαλεία που θα κάνουν την επένδυσή σας στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο αποδοτική.

Αναπτύσουμε, συντηρούμε, προωθούμε και υποστηρίζουμε δυναμικές ιστοσελίδες joomla και ηλεκτρονικά καταστήματα, μελετώντας τις ανάγκες του πελάτη και στοχεύοντας στην ικανοποίηση των δικών του απαιτήσεων, που είναι και δικές μας. Χρησιμοποιούμε το πιο προηγμένο, ασφαλές και πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σε ανοικτό κώδικα, το Joomla!

Η Onscreen Web Services υποστηρίζει την ελληνική κοινότητα joomla από την ίδρυσή της, το Σεπτέμβριο του 2005.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συνδεθείτε στην Περιοχή Πελατών

Email Εγγραφής ή Username:
Κωδικός:

Άρης Ντάτσης διευθυντής Onscreen Web Services Joomla Certified Administrator

Άρης Ντάτσης
Διευθυντής της Onscreen Web Services
Certified Joomla Administrator

Προπτυχιακές σπουδές σε Πολιτικές Επιστήμες και την Πληροφορική

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

Ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου από το 1999.

Έχει ιδρύσει και διευθύνει την Onscreen Web Services.

Ενεργός Joomler από το 2005, ιδρυτής της ελληνικής κοινότητας του joomla.

Σε διεθνές επίπεδο συμμετέχει στην Community Translation Team, ως υπεύθυνος για την Ελληνική γλώσσα, είναι Σύνδεσμος ομάδας Marketing με την Ελληνική Κοινότητα του Joomla, συνεισφέρει στη μετάφραση στα ελληνικά της τεκμηρίωσης του Joomla και είναι moderator στο ελληνικό φόρουμ του joomla.org

Εχει δώσει δεκάδες ομιλίες και παρουσιάσεις, σε συνέδρια και ημερίδες, με θέματα σχετικά με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το ελεύθερο λογισμικό και το joomla.

Ο διευθυντής της Onscreen Web Services είναι πρώτος Έλληνας που απέκτησε την διεθνή επίσημη πιστοποίηση του Certified Joomla Administrator.

certified Joomla Administrator