υποστήριξη joomla δυναμικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικά καταστήματα

Υποστήριξη joomla και δυναμικές ιστοσελίδες


Η δραστηριότητά μας ξεκίνησε με το όνομα 01Solutions το 1999, και πήραμε το σημερινό μας όνομα, Onscreen Web Services, το 2001, ως ατομική επιχείρηση.

Το 2012 αποκτήσαμε τη σημερινή εταιρική μορφή.

H υποστήριξη στο joomla, οι δυναμικές ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι οι βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε.

Υποστήριξη joomla, δυναμικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα

Προσδοκούμε να γίνουμε ο συνεργάτης σας στη διαδικτυακή σας παρουσία. Δημιουργούμε το διαδικτυακό σας προφίλ και σας διαθέτουμε τα εργαλεία που θα κάνουν την επένδυσή σας στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο αποδοτική.

Αναπτύσουμε, συντηρούμε, προωθούμε και υποστηρίζουμε δυναμικές ιστοσελίδες joomla και ηλεκτρονικά καταστήματα, μελετώντας τις ανάγκες του πελάτη και στοχεύοντας στην ικανοποίηση των δικών του απαιτήσεων, που είναι και δικές μας. Χρησιμοποιούμε το πιο προηγμένο, ασφαλές και πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σε ανοικτό κώδικα, το Joomla!

Πώς σκεφτόμαστε

Επιζητούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες μας, που να βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και τη δέσμευση ποιότητας των λύσεων που προτείνουμε και των υπηρεσιών που παρέχουμε με στόχο να ανεβαίνει συνεχώς το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι όταν οι πελάτες και συνεργάτες μας εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους και νιώθουν ασφάλεια μαζί μας.

Ελληνική Κοινότητα Joomla

Η δύναμη του Joomla είναι η κοινότητά του.

Από το ξεκίνημά της, το 2005, συμμετέχουμε ενεργά και υποστηρίζουμε την ελληνική κοινότητα του joomla. Γιατί, η υποστήριξη στο joomla, δεν είναι ανεξάρτητη και από τη συμμετοχή στις δράσεις της ελληνικής κοινότητας του joomla.

Aris Ntatsis certified Joomla Administrator

Διευθυντής της Onscreen Web Services, είναι ο Άρης Ντάτσης

Με σπουδές στην Πολιτικές Επιστήμες και την Πληροφορική, ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου από το 1999, έχει ιδρύσει και διευθύνει την Onscreen Web Services.

Ενεργός Joomler από το 2005, ιδρυτής της ελληνικής κοινότητας του joomla.

Ο διευθυντής της Onscreen Web Services είναι πρώτος Έλληνας που απέκτησε την διεθνή επίσημη πιστοποίηση του Certified Joomla Administrator

certified Joomla Administrator