×

Σφάλμα

Page Not Found

glossary

Επεξηγήσεις

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Glossaries

Term Main definition
cPanel

Το κορυφαίο και ασφαλέστερο πάνελ διαχείρισης ενός λογαριασμού φιλοξενίας. Δημιουργείστε και επεξεργαστείτε τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων σας, τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημιουργείστε backup και αντίγραφα ασφαλείας, διαχειριστείτε τις εγγραφές dns και mx entries, προσθέστε subdomains, addondomains και ftp accounts

Author - Super User
Εμφανίσεις - 288
Synonyms - cPanel,
joomla

Για την ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιούμε το πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, βραβευμένο ως το καλύτερο open source cms για το 2016, το 2017 και το 2018. Από την εγκατάστασή του πολυγλωσσικό, με διαχείριση πρόσβασης χρηστών, custom fields, πρόσβαση δύο παραμέτρων. Επαγγελματική υποστήριξη joomla από την Onscreen, premium joomla support in greece.

Author - Super User
Εμφανίσεις - 272
Synonyms - δυναμική ιστοσελίδα
Onscreen Web Services

Η εταιρία που παρέχει την απόλυτη υποστήριξη joomla στην Ελλάδα. Premium joomla support in Greece. Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων joomla και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Author - Super User
Εμφανίσεις - 330
Synonyms - Onscreen
ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα

Η Onscreen Web Services υποστηρίζει το ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα, και προτείνει στους πελάτες της λύσεις που βασίζονται σε αυτό. Παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης joomla στην Ελλάδα, premium joomla support in Greece

Author - Super User
Εμφανίσεις - 277
Synonyms - ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα,open source
ηλεκτρονικό κατάστημα

Αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με πολυγλωσσική δυνατότητα, απεριόριστα προϊόντα, εξόφληση με πιστωτική κάρτα.

Author - Super User
Εμφανίσεις - 227
Synonyms - ηλεκτρονικά καταστήματα,ηλεκτρονικό επιχειρείν
ιστοσελίδες

Δυναμικές ιστοσελίδες joomla χρησιμοποιώντας το πληρέστερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, ώστε να μπορείτε εύκολα, με απλή γνώση χρήσης κειμενογράφου και με πρόσβαση στο διαδίκτυο, να επεξεργάζεστε και να ενημερώνετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Με μια ιστοσελίδα joomla, μπορείτε, χάρη στην υποστήριξη joomla που παρέχει η Onsreen Web Services. Premium joomla support in Greece.

Author - Super User
Εμφανίσεις - 297
Synonyms - ιστοσελίδα,ιστοσελίδας