Mενού

Τα Σχόλια των Πελατών μας

 • Η συνεργασία μου με την onscreen με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Έψαχνα για καιρό hosting για τη σελίδα μου mybodylanguage.gr και όταν μου προτάθηκε η onscreen, σκέφτηκα να τη δοκιμάσω. Τα παιδιά εξυπηρετικά, πρόθυμα να βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται, σε μέρες και ώρες που ουσιαστικά δεν είναι εργάσιμες. Να τονίσω πως είμαι αρχάριος με την κατασκευή ιστοσελίδων και με βοήθησαν ακόμα και σε θέματα που δεν υπόκειντο σε δική τους υποχρέωση. Τώρα σχεδιάζω δύο νέες ιστοσελίδες τις οποίες θα ανεβάσω στους δικούς τους servers.

  Παναγιώτης Δρούγκας - mybodylanguage.gr

  Συνεργάζομαι με την Onscreen από το 2007. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μου έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα σε κάποιο από τα 10άδες sites που μου φιλοξενεί. Και αν έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει άμεση λύση. Η Onscreen δεν είναι μια απρόσωπη εταιρία, αλλά ο άμεσος συνεργάτης μου σε ότι έχει να κάνει με το web.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. 

  Αλέξανδρος Κρεμέζης - Laser adv. Athens laseradv.gr

  Συνεργάζομαι με την onscreen από το 2008, έχω αρκετά websites και domain names τα οποία τα εμπιστεύομαι στην onscreen. Ο λόγος που συνεργάζομαι με την onscreen είναι οι πολύ καλές οικονομικές τιμές η ασφάλεια αλλά και η πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση. Κατά καιρούς χρειάζομαι κάποια βοήθεια για κάποια προβλήματα που μου παρουσιάζονται και ΠΑΝΤΑ ή onscreen είναι δίπλα μου και ΠΑΝΤΑ με βοηθά και μου δίνει λύσεις. Και ξέρω ότι θα έχω δίπλα μου πάντα κάποιον από την onscreen που θα με βοηθά σε ότι χρειαστώ. Ευχαριστώ την onscreen για την συνεργασία μας.

  Νίκος Μαραγκός

  Με τρεις λέξεις: Αμεσότητα, Επαγγελματισμός, Φιλικότητα. Στα 5 χρόνια της συνεργασίας μας με την onscreen, από το 2006, έχουμε άμεσα την λύση που θέλουμε, είτε αυτή αφορά το hosting των joomla sites μας είτε τεχνικές συμβουλές. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

  Δημήτρης - Ελίνα www.etoliko.gr

  Συνεργάζομαι με την onscreen από το 2008 και είναι μια εταιρία που ανεπιφύλακτα συστήνω. Οι server της και η τεχνική υποστήριξη είναι άμεση. Δεν "κρύβεται" κανείς πίσω από ένα πολύπλοκο-αυτόματο help center. Στα δύσκολα, αν υπάρξει τέτοια περίπτωση, είναι η εταιρία που θα σε πάρει τηλέφωνο και όχι ο πελάτης. Εξαιρετικές τιμές και ασφάλεια, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Πάντα έτοιμοι να ακούσουν και να προτείνουν custom λύσεις. Το πιο αξιόπιστο και ασφαλέστερο joomla hosting.

  Πάνος Μούστρης - Site administrator

  Γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές hosting, για τους πελάτες μας, αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

  Δημήτρης Τρίκκας e-advertising

 • Οι εντυπώσεις μας από τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν οι άνθρωποι της ONSCREEN είναι υψηλού επιπέδου και θεωρούμε πως δεν έχουν ανταγωνιστή. Δε νομίζω πως μπορώ να θυμηθώ στο παρελθόν μου ως ελεύθερος επαγγελματίας να έτυχα τέτοιας ποιοτικής εξυπηρέτησης. Όχι μόνο στην παροχή τεχνογνωσίας αλλά σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ONSCREEN. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεργαστήκαμε μαζί σας και φυσικά συνεχίζουμε.

  Σωτήριος Νάκος - Είδη Γάμου & Βάπτισης e-nakos.gr

  Σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με την σελίδα μου (script execution time), η εξυπηρέτηση από πλευράς onscreen ήταν άμεση. Το ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου και σε ώρες εκτός γραφείου, αυτό δείχνει τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της Onscreen. Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα δεν ήταν καν από πλευράς onscreen.

  Θόδωρος Κρασάκης - corfu-carrental.com

  Από το 2008 που συνεργάζομαι με την OnScreen τα όποια μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν, λύθηκαν αμέσως και μάλιστα σε μέρες και ώρες δύσκολες.
Η ανταπόκριση και η εξυπηρέτηση ήταν ταχύτατη!

  Ηλίας Σιτσανλής - Seilias seilias.gr

  Οι υπηρεσίες της onscreen είναι οι καλύτερες που έχω λάβει ως διαχειριστής διαφόρων ιστοσελίδων από το 2000 .
Απόλυτη ασφάλεια και άμεση υποστήριξη για ο,τιδήποτε έχω ζητήσει σχετικά με τα πακέτα φιλοξενίας και τον τρόπο διαχείρισής τους .
Έχω προτείνει ανεπιφύλακτα σε αρκετούς φίλους και συνεργάτες της υπηρεσίες της onscreen και όλοι έχουν μείνει παραπάνω από ευχαριστημένοι.

Ευχαριστώ για όλα αγαπητοί κύριοι
Συνεχίστε έτσι.

  Δημήτρης Κούρκουλος - arillas.com

  Συνεργαζόμαστε με την onscreen από το 2009. Με ένα πρόβλημα που είχαμε από hackers, το έλυσαν άμεσα και από τότε η στάση τούς είναι άκρως επαγγελματική, είναι δίπλα μας όποτε τούς χρειαστούμε, πολύ καλοί γνώστες, με αξιόπιστη υποστήριξη!

  Νίκος Αγγελής - artisticshop.gr

  Απόλυτα ικανοποιημένος στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν. Θεωρώ την υποστήριξη της εταιρίας άριστη τόσο για την ακρίβεια όσο και για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Τους συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Νιώθω σαν συνεργάτης ότι "μιλάμε την ίδια γλώσσα" και τα βρίσκουμε, γρήγορα, εύκολα κι απλά. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.

  Ηλιαδάκης Σταμάτης - Εκπαιδευτικός ΔΕ

  Φιλοξενούμαι από το 2008 στην onscreen και πρέπει να πω, χωρίς καμιά διάθεση υπερβολής, πως νοιώθω ασφαλής και σίγουρος από πολλές πλευρές. Έχω δίπλα μου ανθρώπους πρόθυμους να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά μου και το site μου δεν παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Χαίρομαι ειλικρινά που υπάρχουν Ελληνες επαγγελματίες που σέβονται τη δουλειά τους και τους πελάτες τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι η επικοινωνία με τους τεχνικούς. Όποτε χρειάστηκα κάτι η ανταπόκριση ήταν άμεση και καθοριστική καθώς με απλά λόγια, ελληνικά, με καθοδήγησαν στο πώς να το ξεπεράσω. Χαίρομαι γι' αυτή την ανθρώπινη συνεργασία που έχει τον αντίκτυπό της και στον ιστότοπό μου.

  Νίκος Ελ. Θεοδωράκης - thrapsaniotis.gr

  Σε σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαμε με το website της εταιρείας η ανταπόκριση της onscreen ήταν άμεση και επιτυχής γλυτώνοντας μας από μεγάλη ταλαιπωρία!

  Κωνσταντίνος Δρόσος - ABAS SA abas.gr

  Όταν έχω ένα πρόβλημα με ένα πελάτη μου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρέχω άμεση υποστήριξη, αξιοπιστία στη λύση του προβλήματος και μία σωστή τιμή. Οι ίδιες αρχές που εμπνέουν και τους συνεργάτες μου στην onscreen! Για τους παραπάνω λόγους τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

  Μάκης Παναγιωτίδης - Web Developer Για την Lifehacker®

  Εμπιστεύομαι την ομάδα της onscreen γιατί παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης με αξιοπιστία και άμεση ανταπόκριση. Ευχαριστώ που είστε δίπλα μου όταν σας χρειάζομαι!

  Νίκος Ανδρουλιδάκης - dietup.gr

  Αντιμετώπιση Πελάτη:
  Χαρακτηρισμός Σχέσης = Εγγύτητα
  Χαρακτηρισμός Λειτουργικότητας = Άκρως Επαγγελματική
  Ενημέρωση (Χρόνος) = Έγκαιρη
  Ενημέρωση (Περιεχόμενο) = Απόλυτα Σχετικό
  Χρόνος (Πελάτη) = Σεβασμός
  Χρήμα (Πελάτη) = Λογική
  Αντιμετώπιση Αιτημάτων Πελάτη:
  Λύση Προβλημάτων ή Απάντηση Αποριών (Χρόνος) = Έγκαιρη
  Λύση Προβλημάτων ή Απάντηση Αποριών (Ποιότητα) = Έγκυρη

  Coulis Repandis - Cojiviba Corp. cojiviba.com

  Η συνεργασία μου με την onscreen.gr ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η onscreen.gr αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη! Το helpdesk είναι πάντοτε πρόθυμο να απαντήσει στα ερωτήματά μου και να δώσει λύσει στα προβλήματα μου ακόμα και Σαββατοκύριακο ή ώρες εκτός γραφείου παρέχοντας μου βέλτιστες λύσεις!

  Γιάννης Κόττης - Technical Manager Cellfish Team

  Συνεργαζόμαστε συνεχώς από το 2007 και θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών σας, όπως επίσης και για την άμεση ανταπόκριση σας, σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή απορία προκύπτει. Με φιλικούς χαιρετισμούς.

  Αδαλόγλου Μάριος

 • Μετά από μια εκτενή έρευνα για linux dedicaded server, καταλήξαμε το 2009 στην onscreen, αφενός διότι οι servers της είναι εγατεστημένοι στην Ευρώπη και αφετέρου γιατί παρέχει πλήρη υποστήριξη σε Joomla καταστάσεις.
Στην πορεία, 2.5 σχεδόν χρόνια τώρα, η onscreen απεδείχθη η καλύτερη επιλογή! Ένας πολύτιμος συνεργάτης, παρών σε κάθε μας πρόβλημα και με πραγματικό πρόσωπο!

  Θάνος Αναστασίου - Trifilo trifilo.gr

  To 2010 αποφασίσαμε να αλλάξουμε εταιρία φιλοξενίας για την ιστοσελίδα μας λόγω κακής ποιότητας παροχών. Από έρευνα που κάναμε είχαμε δημιουργήσει μια πολύ καλή εικόνα για την onscreen και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε σε αυτήν. Σήμερα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, οι ιστοσελίδες μας τρέχουν ταχύτατα και χωρίς διακοπές αλλά το πιο σημαντικό είναι η εξυπηρέτηση προς τον πελάτη. Όλα τα ερωτήματα μας απαντήθηκαν ή λύθηκαν χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση αποδεικνύοντας την υπευθυνότητα και σοβαρότητα της εταιρίας ως προς τον πελάτη.

  Κώστας & Δημήτρης Μανταλιάς - wedmoments.gr

  Ως υπεύθυνος λογαριασμού και ένας εκ των super administrators για την ιστοσελίδα servou.gr, ευχαριστώ τη διεύθυνση της εταιρίας onscreen για την άριστη συνεργασία που είχαμε, την πολύ καλή διαθεσιμότητα (availability) και ικανοποιητικό response time του συστήματος (server). Σε κάθε απορία μας η ανταπόκριση της onscreen  ήταν δεδομένη. Εύχομαι η συνεργασία μας να συνεχισθεί, όπως μέχρι σήμερα.

  Θοδωρής Τρουπής - Τέως Δ/ντής Πληροφορικής μεγάλης Ελληνικής Τράπεζας

  Συνεργάζομαι με την onscreen από το 2006 εξ αφορμής της ενασχόλησής μου με το Joomla. Μέχρι τώρα ουδέποτε είχα πρόβλημα από πλευράς server, ενώ από πλευράς εταιρείας, η συνεργασία μας έχει υπάρξει άψογη και συνεχίζεται απρόσκοπτα με 2 ακόμα ιστοτόπους τους οποίους διαχειρίζομαι. Η υποστήριξη είναι ταχεία και απολύτως ηλεκτρονική, ενώ μέσω της "επικοινωνίας πελατών" στο site της onscreen μπορώ να κάνω τη διαχείρισή μου άψογα και ηλεκτρονικά. Η τηλεφωνική υποστήριξη, που σπανίως χρειάζεται, γίνεται εντός μισής - μίας ώρας ενώ η τιμολογιακή πολιτική είναι πολύ λογική βάσει των παρεχομένων υπηρεσιών. Αυτό το οποίο θα ήθελα από την εταιρεία είναι να βελτιώσει λίγο τα παρεχόμενα πακέτα (π.χ. διαθέσιμος χώρος). Συνολικά θα έλεγα πως δεν έχω κανένα παράπονο και συνιστώ την onscreen ανεπιφύλακτα για επαγγελματικό web hosting.

  Παντελής Αντωνάκης - Χειρουργός, Site Administrator