Δυναμικές Ιστοσελίδες

H δυναμική ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για μια διαδικτυακή παρουσία χωρίς περιορισμούς και  προσαρμόζεται στις διαρκώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε τη δυναμική ιστοσελίδα σας και δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, βασισμένο στο joomla, την πληρέστερη και ασφαλέστερη πλατφόρμα που είναι σήμερα διαθέσιμη, σε σύστημα ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα.

Δυναμική Ιστοσελίδα

Υποστήριξη Joomla

Γνωρίζουμε το joomla από το ξεκίνημά του και αναπτύσσουμε, συντηρούμε και υποστηρίζουμε δυναμικές ιστοσελίδες που βασίζονται σε αυτό.

Εξασφαλίστε την απόλυτη υποστήριξη για το joomla site σας με ένα από τα συνδρομητικά πακέτα joomla support: οι αναβαθμίσεις, η ασφάλεια, η επέκταση και η συντήρηση του joomla site σας μπορεί να βασιστούν στην πολύχρονη εμπειρία και στην απόλυτη γνώση του αντικειμένου.

Για κάθε ειδικό πρόβλημα σε joomla, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε τη βοήθειά μας.

Υποστήριξη Joomla 

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Οι διαδικτυακές πωλήσεις online αυξάνονται συνεχώς και το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα ενός φυσικού καταστήματος και μονόδρομο για μια συγχρονη επιχείρηση.

Αναπτύσσουμε και υλοποιούμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα eshop, μεταφέροντας το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις μέσω εργαλείων και εφαρμογών ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, χωρίς να δεσμεύεστε από καμιά άδεια χρήσης.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting σε αξιόπιστους, γρήγορους και ασφαλείς servers για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Οι τελευταίας τεχνολογίας shared hosting servers είναι εγκατεστημένοι σε σύγχρονα και σταθερά ευρωπαϊκά datacenters, με 24ωρη τεχνική παρακολούθηση, συνεχείς ελέγχους και αναβαθμίσεις λογισμικού και εξοπλισμού. Πλήρης διαχείριση του χώρου σας μέσω του cPanel.

Ρυθμίσεις φιλικές για δυναμικές ιστοσελίδες joomla

Φιλοξενία Ιστοσελίδων