καταχώρηση ονομάτων χώρου domains εεττ

Καταχώρηση ελληνικών και διεθνών domain names σε πραγματικό χρόνο

Καταχώρηση Ονομάτων Χώρου

τι είναι το domain name

Το όνομα χώρου (domain name) είναι η ταυτότητά μας στο διαδίκτυο. Τεχνικά μιλώντας, είναι η ηλεκτρονική μας διεύθυνση, αυτό που πληκτρολογούμε σε έναν φυλλομετρητή ιστοσελίδων (web browser) ώστε να εμφανισθεί η ιστοσελίδα μας. Συνιστά, χωρίς αμφιβολία, έναν παράγοντα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και την επιτυχία της παρουσίας στο διαδίκτυο.

Η διαχείριση της δυναμικής ιστοσελίδας γίνεται μέσω ενός φυλλομετρητή ιστοσελίδων (web browser). Η τροποποίηση των κειμένων, η δημιουργία νέου περιεχομένου (κείμενο και εικόνες) δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις ή ειδικά προγράμματα επεξεργασίας.

βρείτε το domain name που χρειάζεστε

Χρησιμοποιήστε το σύστημα αναζήτησης διαθεσιμότητας domain name που διαθέτει η Onscreen Web Services, και καταχωρήστε, σε πραγματικό χρόνο, το όμομα χώρου που χρειάζεστε.

Αναζήτηση domain name

επίσημος καταχωρητής ελληνικών domain names

Η Onscreen είναι επίσημος καταχωρητής ελληνικών domain names, από τους πρώτους που εγκρίθηκαν από την Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, το 2004 (Απόφαση ΕΕΤΤ 11597/17/05/04). Το κόστος για την καταχώρηση ελληνικού domain name (.gr) ανέρχεται στα €20,32 πλέον ΦΠΑ, για 2 χρόνια. Με κάθε καταχώρηση ελληνικού .gr domain, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δωρεάν χώρο φιλοξενίας και email!

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα καταχώρησης domain names με διεθνείς και ευρωπαϊκές καταλήξεις όπως .com, .net, .info, biz κλπ. Σε κάθε περίπτωση, η καταχώρηση είτε ελληνικών είτε διεθνών Domain names γίνεται αυτόματα από το σύστημα που έχουμε αναπτύξει, μέσα από το οποίο μπορείτε και να διαχειρίζεσθε τα ονόματα χώρου σας, ορίζοντας ή αλλάζοντας nameservers, κλπ

μεταφορά του domain name στην Onscreen Web Services

H μεταφορά του domain σας στην Onscreen Web Services πραγματοποιείται δωρεάν. Για να ολοκληρωθεί η μεταφορά χρειάζεται ο κωδικός εξουσιοδότησης (epp code) του domain name. Η διαδικασία της μεταφοράς διαφέρει από tld σε tld.

Αναλυτικότερα: Τα ελληνικά domains σε .gr μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ διατηρώντας το υπόλοιπο του χρόνου που έχετε από τον προηγούμενο καταχωρητή. Τα ευρωπαίκα domains σε .eu μεταφέρονται με ταυτόχρονη ετήσια ανανέωση, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ χάνεται το υπόλοιπο του χρόνου που είχατε στον προηγούμενο καταχωρητή. Τα Διεθνή domains σε .com, .net, .info, .org μεταφέρονται με ταυτόχρονη ετήσια ανανέωση, διατηρώντας το υπόλοιπο του χρόνου που έχετε από τον προηγούμενο καταχωρητή.

Μην χάσετε κανένα νέο!
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και μείνετε ενημερωμένοι
Joomla Certified Administrator
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support
Joomla Greek Community Support
JoomlaTalks 2019 Gold Sponsor
JoomlaTalks 2020 Gold Sponsor