εκμάθηση οδηγίες μαθήματα εκπαίδευση joomla training συμβουλευτική

Εκπαίδευση και οδηγίες Joomla στα ελληνικά • προσωποποιημένα μαθήματα για τη διαχείριση του joomla

Μαθήματα και εκπαίδευση στο Joomla

είναι εύκολο να διαχειριστείς το joomla

Ασφαλώς υπάρχουν εκατοντάδες πηγές, βίντεο και κείμενα με οδηγίες για το joomla, στα οποία μπορείτε δωρεάν να προστρέξετε. Μόνο που αυτή η διαδικασία, αν δεν υπάρχει η σωστή καθοδήγηση και μέθοδος, ίσως αποβεί αποθαρρυντική. Όλες οι δωρεάν οδηγίες joomla είναι εξαιρετικά χρήσιμες, αν γνωρίζετε τι χρειάζεται να μάθετε.

Ο ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να μάθετε το Joomla! είναι να σας καθοδηγήσει κάποιος να υλοποιήσετε διαδικασίες που χρειάζετε να γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας. Η Onscreen Web Services γνωρίζει, εκτός από το Joomla, και τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες: τι χρειάζεστε να μάθετε.

μαθήματα joomla

Τα μαθήματα στη διαχείριση του Joomla, που παρέχουμε, ξεκινούν από τα βασικά:

  • πώς είναι οργανωμένο το Joomla: περιεχόμενο, κατηγορίες, κείμενα, μενού, επακτάσεις
  • πώς χρησιμοποιείτε τις βασικές εφαρμογές που κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη: αντίγραφα ασφαλείας - backups, εισαγωγή και επεξεργασία περιεχομένου και ασφάλεια
  • πώς αντιμετωπίζετε προβλήματα και διαδικασίες καθημερινές: διαχείριση εικόνων, ονοματολογία, μέγεθος, τροποποίηση κειμένων
  • εργασία με το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας
  • εργασία με ενθέματα - modules
  • βασικές ρυθμίσεις και κανόνες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης

προσωποποιημένη εκπαίδευση στο joomla

Η εκπαίδευση joomla, αποκτά προσωποποιημένα χαρακτηριστικά:

Μας δίνετε μια λίστα με εξειδικευμένα θέματα όπου χρειάζεστε βοήθεια και εκπαίδευση και, στο τέλος, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε ζητήματα που μας έχετε υποδείξει. Η ύπαρξη της λίστας, είναι απαραίτητη και αποτελεί προϋπόθεση για την προσωποποιημένη εκπαίδευση.

Τα μαθήματα joomla που προσφέρουμε, αφορούν την αποτελεσματική και άνετη χρήση της διαχείρισης του joomla και, όπως είναι φυσικό, δεν περιλαμβάνουν:

  • επεξεργασία του template ή και δημιουργία του
  • ανάπτυξη και τροποποίηση κώδικα επεκτάσεων
  • σύνθετη παραμετροποίηση επεκτάσεων

οδηγίες για το joomla στα ελληνικά

Αν θεωρείτε ότι θα σας είναι χρήσιμο, υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώσουμε, ειδικά για σας, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό με οδηγίες joomla, που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση της δυναμικής ιστοσελίδας σας.

Ασφαλής και Γρήγορη Δυναμική Ιστοσελίδα

Παρουσίαση με θέμα Βέλτιστες πρακτικές για Ασφαλή και Γρήγορη Δυναμική Ιστοσελίδα από το Workshop στο συνέδριο των κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα Fosscomm2018, με ομιλητή τον Άρη Ντάτση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ηράκλειο, 13 Οκτωβρίου 2018.

Το υλικό της παρουσίασης εδώ

Μην χάσετε κανένα νέο!
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και μείνετε ενημερωμένοι
Joomla Certified Administrator
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support
Joomla Greek Community Support
JoomlaTalks 2019 Gold Sponsor
JoomlaTalks 2020 Gold Sponsor