Το ηλεκτρονικό κατάστημα που χρειάζεστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα 24/7

Οι λύσεις που παρέχουμε μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και απαιτήσεις σας και παρέχουν: Αναπτύσσουμε ένα ολοκληρωμένο  ηλεκτρονικό κατάστημα joomla virtuemart, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ή να επεκταθεί με βάση τις εκάστοτες απαιτήσεις.

  • Εύκολο περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου, παραγγελιών, προϊόντων και προσφορών
  • Ειδικό σχεδιασμό και ανάπτυξη
  • Responsive design ώστε να μπορούν αν γίνουν αγορές και μέσω smartphone
  • Ενσωμάτωση πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης
  • Ορισμός αποθήκης και σε ειδικά πεδία τυ προϊόντος (χρώμα, είδος, μέγεθος, υλικό)
  • Μαζική εισαγωγή προϊόντων από excel,xml,json,etc.
  • Online payments modules για πληρωμές μέσω των paypal και πιστωτικών καρτών
  • Μηχανισμοί Search Engine Optimization
  • Εργαλεία marketing
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος σε virtuemart
Ηλεκτρονικό κατάστημα joomla σε virtuemart

Χαρακτηριστικά της λύσης που προσφέρουμε

Η Onscreen Web Services αναλαμβάνει να αναπτύξει και να κατασκευάσει το δικό σας ηλεκτρονικό καταστήματο eshop σε joomla και virtuemart, μεταφέροντας το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο.

online shoppingΠροσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις μέσω εργαλείων και εφαρμογών ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να δεσμεύεστε από καμιά άδεια χρήσης.

Η Onscreen Web Services, εξειδικευμένη στην ανάπτυξη και την υποστήριξη joomla sites, μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για το ηλεκτρονικό κατάστημα σας.

Και, ασφαλώς, η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι η αρχή και όχι το τέλος της συνεργασίας μας: είμαστε παρόντες για την υποστήριξη, τη συντήρηση και την απόλυτη λειτουργικότητα του eshop σας.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις online αυξάνονται συνεχώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα ενός φυσικού καταστήματος και μονόδρομο για μια συγχρονη επιχείρηση. Οι καταναλωτές αναζητούν στα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα την καλύτερη δυνατή επιλογή που συνδυάζει ποιότητα και τιμή.

Το τελικό προϊόν, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, σας ανήκει απόλυτα και χωρίς περιορισμούς: δεν είστε υποχρεωμένοι να καταβάλλετε καμιά άδεια χρήσης και μπορείτε να το μεταφέρετε αν το επιθυμείτε.