δυναμική ιστοσελίδα joomla site

Ιστοσελίδες joomla ασφαλείς, πολύγλωσσες, επεκτάσιμες, responsive σχεδιασμός

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

τι είναι η δυναμική ιστοσελίδα

Δυναμική είναι η ιστοσελίδα που βασίζεται σε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (content management system - cms), το περιεχόμενό της αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων και η επεξεργασία της γίνεται μέσα από ένα σύστημα διαχείρισης. Μέσα από το σύστημα διαχείρισης ρυθμίζεται η εμφάνιση και το περιεχόμενο της δυναμικής ιστοσελίδας, γίνονται αλλαγές και προσθήκες νέων σελίδων και περιοχών, ώστε πάντα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Η διαχείριση της δυναμικής ιστοσελίδας γίνεται μέσω ενός φυλλομετρητή ιστοσελίδων (web browser). Η τροποποίηση των κειμένων, η δημιουργία νέου περιεχομένου (κείμενο και εικόνες) δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις ή ειδικά προγράμματα επεξεργασίας.

χαρακτηριστικά δυναμικής ιστοσελίδας

Η δυναμική ιστοσελίδα που δημιουργούμε για τους πελάτες μας είναι ασφαλής, γρήγορη και φιλική στις μηχανές αναζήτησης, μπορεί να είναι πολυγλωσσική, διαθέτει έλεγχο στην πρόσβαση και τα δικαιώματα των χρηστών. Βασίζεται στο πιο δυνατό, ολοκληρωμένο και φιλικό ταυτόχρονα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το Joomla!, που τα τελευταία 8 χρόνια βραβεύεται συνεχώς ως το καλύτερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ελεύθερου λογισμικού (open source cms) σε παγκόσμιο επίπεδο.

ασφαλής ιστοσελίδα

Σεβόμαστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Με την εγκατάστασή της, χωρίς κανένα επιπλέον πρόσθετο, η δυναμική ιστοσελίδα joomla διαθέτει:

  • δυνατότητα ανακατεύθυνσης σε ασφαλείς διευθύνσης urls https
  • δυνατότητα ενεργοποίησης Google recaptcha σε κάθε φόρμα εγγραφής ή επικοινωνίας με τους επισκέπτες σας
  • δυνατότητα ενεργοποίησης συστήματος πιστοποίησης δύο παραμέτρων - two factor authentication για τη σύνδεση διαχειριστών, αλλά και απλών χρηστών

φιλική στις μηχανές αναζήτησης

Το αποτέλεσμα της διαδικτυακής σας παρουσίας εξαρτάται πολύ από την παρουσία της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Γιαυτό και φροντίζουμε η δυναμική ιστοσελίδα joomla που θα σας παραδώσουμε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης (search engine friendly SEF). Με την εγκατάστασή της, χωρίς κανένα επιπλέον πρόσθετο, η δυναμική ιστοσελίδα joomla:

  • αποφεύγει τα 404 errors, με την ενσωματωμένη δυνατότητα ανακατεύθυνσης στις νέες διευθύνσεις urls
  • δημιουργεί διευθύνσεις urls απόλυτα φιλικές στις μηχανές αναζήτησης
  • έχει ενσωματωμένη δυνατότητα ορισμού μετα-δεδομένων, ώστε να είναι εύκολη και σωστή η ευρετηρίαση του περιεχομένου της από τις μηχανές αναζήτησης.
  • έχει responsive σχεδιασμό

responsive σχεδιασμός

Εδώ και αρκετό καιρό, η Google έχει υιοθετήσει το κριτήριο mobile-first για την ευρετηρίαση των ιστοσελίδων. Η δυναμική ιστοσελίδα joomla που θα σας παραδώσουμε ανταποκρίνεται απόλυτα στο κριτήριο αυτό γιατί είναι ο σχεδιασμός της είναι απόλυτα responsive.

πολυγλωσσικό περιεχόμενο

Έχετε ανάγκη το περιεχόμενό σας να διατυπωθεί σε πολλές γλώσσες; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή μας έχει ενσωματωμένο μηχανισμό που υποστηρίζει την πολυγλωσσικότητα, και η δημιουργία (και ο συσχετισμός) περιεχομένου σε πολλές γλώσσες είναι μια εξαιρετικά απλή διαδικασία.

διαχείριση χρηστών

Η δυναμική σας ιστοσελίδα δεν περιορίζεται μια απλή εταιρική παρουσίαση, αλλά ανταποκρίνεται και σε απαιτήσεις για σύνθετες λύσεις πολύγλωσσων εταιρικών ιστοσελίδων, εσωτερικών εταιρικών δικτύων intranets και portals. Για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει η δυνατότητα, χωρίς κανένα επιπλέον πρόσθετο:

  • να διαχειριστείτε τα δικαιωμάτα πρόσβασης των χρηστών σε ξεχωριστά τμήματα του περιεχομένου ή της διαχείρισης της ιστοσελίδας σας
  • να διαχειρίζεστε τους χρήστες της εφαρμογής δημιουργώντας ομάδες χρηστών με συγκεκριμένα επίπεδα πρόσβασης, ανάλογα με τον ενδοεπιχειρησιακό καταμερισμό ευθυνών που έχετε ορίσει

ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα

Το τελικό προϊόν, η δυναμική ιστοσελίδα joomla, σάς ανήκει απόλυτα και χωρίς περιορισμούς: δεν είστε υποχρεωμένοι να καταβάλλετε καμιά άδεια χρήσης και μπορείτε να τη μεταφέρετε αν το επιθυμείτε.

απόλυτη υποστήριξη

Η Onscreen Web Services, εξειδικευμένη στην ανάπτυξη, κατασκευή και υποστήριξη ιστοσελίδων joomla, εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για τη δυναμική ιστοσελίδα που χρειάζεστε.

Επιπλέον, το Joomla διαθέτει εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και η κοινότητά του, μαζί με τους επαγγελματίες, είναι πάντα διαθέσιμη για να προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη.

να ανακεφαλαιώσουμε;

Η δυναμική ιστοσελίδα αποτελεί, στην πράξη, μονόδρομο για μια αποδοτική διαδικτυακή παρουσία χωρίς περιορισμούς και που να προσαρμόζεται στις διαρκώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Η κατασκευή ιστοσελίδας joomla είναι μια ευέλικτη και οικονομική λύση, καθώς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας joomla είναι επεξεργάσιμο από τον κάτοχο της ιστοσελίδας.

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας, μπορείτε να έχετε υποστήριξη joomla από Certified Joomla Administrators.

Μην χάσετε κανένα νέο!
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και μείνετε ενημερωμένοι
Joomla Certified Administrator
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support
Joomla Greek Community Support
JoomlaTalks 2019 Gold Sponsor
JoomlaTalks 2020 Gold Sponsor