Εύκολος, οικονομικός και γρήγορος τρόπος για να έχετε μια landing page

Ανάπτυξη Στατικής Responsive Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός είναι μοντέρνος και η ιστοσελίδα σας είναι responsive, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη σας να δει τη σελίδα σας είτε από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή laptop, αλλά και από ένα tablet ή smartphone.

Η στατική ιστοσελίδα χρειάζεται στοιχειώδεις γνώσεις δημιουργίας html και επεξεργασίας css, ώστε να μπορεί κάποιος να αλλάξει το περιεχόμενό της, και, συνήθως δεν γίνονται τέτοιες αλλαγές παρά από το τεχνικό τμήμα της Onscreen Web Services.

Μπορεί να είναι μια one page ιστοσελίδα, με τις βασικές πληροφορίες που θέλετε να δώσετε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, και είναι δυνατόν να έχει και ως 5 επιπλέον εσωτερικές σελίδες.

Πολλές φορές είναι η σωστή λύση όταν χρειάζεστε μια landing page, για λόγους προώθησης στις μηχανές αναζήτησης και άμεσης προβολής κάποιας πληροφορίας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για offline παρουσιάσεις, slideshow κλπ.

Στατική responsive ιστοσελίδα offline παρουσιάσεις landing page
Είναι η πιο απλή και άμεση λύση, ωστόσο δεν έχει ευελιξία, και δεν μπορεί να ενημερωθεί άμεσα από τον ιδιοκτήτη της. Ενημερώνεται από τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας, κάθε φορά που χρειάζεται ανανέωση στο περιεχόμενό της.