δυναμική ιστοσελίδα joomla
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας Joomla. Μοντέρνα responsive ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης στα μέτρα σας, πλήρης, ασφαλής, πολυγλωσσική, με ειδικό σύστημα διαχείρισης χρηστών.
υποστήριξη Joomla
Certified Joomla Admins. Υπεύθυνη υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα joomla, μαθήματα και εκπαίδευση στη διαχείριση του cms.
ηλεκτρονικό κατάστημα
Σύγχρονο κανάλι πώλησης. Ανάπτυξη και υποστήριξη eshop σε virtuemart / j2store
αναβάθμιση joomla και virtuemart
Όποια έκδοση του Joomla και να χρησιμοποιείτε, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας στην τελευταία έκδοση joomla 3.9.15

ανάπτυξη κατασκευή δυναμικές ιστοσελίδες joomla

Δυναμικές ιστοσελίδες

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας σε joomla.

Ανάπτυξη, κατασκευή και υποστήριξη στη δυναμική ιστοσελίδα σας. Δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, βασισμένο στο joomla, την πληρέστερη και ασφαλέστερη πλατφόρμα που είναι σήμερα διαθέσιμη, σε σύστημα ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα.

Κατασκευή Ιστοσελίδας 

υποστήριξη συντήρηση αναβάθμιση σε δυναμικές ιστοσελίδες joomla

Υποστήριξη Joomla!

Αναπτύσσουμε, συντηρούμε και υποστηρίζουμε δυναμικές ιστοσελίδες Joomla! .

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας, έχετε την απόλυτη υποστήριξη για το joomla site σας με ένα από τα συνδρομητικά πακέτα joomla support: οι αναβαθμίσεις, η ασφάλεια, η επέκταση και η συντήρηση μπορεί να βασιστούν στην εμπειρία και στην απόλυτη γνώση του αντικειμένου. Για κάθε ειδικό πρόβλημα σε joomla!

Υποστήριξη Joomla 

ανάπτυξη κατασκευή συντήρηση υποστήριξη σε ηλεκτρονικό κατάστημα joomla Virtuemart J2Shop

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Αναπτύσσουμε και υλοποιούμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα eshop, μεταφέροντας το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο.

Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις μέσω εργαλείων και εφαρμογών ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα (Joomla / Virtuemart / J2Shop) ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, χωρίς να δεσμεύεστε από καμιά άδεια χρήσης.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

φιλοξενία ιστοσελίδων ειδικά για joomla web hosting

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting σε αξιόπιστους, γρήγορους και ασφαλείς servers για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
Shared hosting servers σε αξιόπιστα ελληνικά και ευρωπαϊκά datacenters, με 24ωρο monitoring, συνεχείς ελέγχους και αναβαθμίσεις. Πλήρης διαχείριση μέσω του cPanel και Plesk.

Ρυθμίσεις φιλικές για δυναμικές ιστοσελίδες joomla

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

αναβάθμιση joomla migration

Αναβάθμιση Joomla

Εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα του Joomla! Ασφαλίστε τη δυναμική ιστοσελίδα σας, προστατέψτε τα δεδομένα της επιχείρησής σας.

Όποια έκδοση του Joomla και να χρησιμοποιείτε, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας στην τελευταία έκδοση joomla 3.9.16

Joomla Migration

επαναφορά παραβιασμένου χακασισμένου joomla restore

Επαναφορά Joomla

Χακαρισμένη ιστοσελίδα;

Με την υπηρεσία Restore My Joomla, αναλαμβάνουμε την επαναφορά μιας παραβιασμένης ιστοσελίδας joomla, ενός χακαρισμένου joomla site, διορθώνοντας τις συνέπειες κενών ασφαλείας στην ύπαρξη των οποίων δεν δόθηκε από τη διαχείριση της ιστοσελίδας η αναγκαία προσοχή.

Restore my Joomla!

έλεγχος στην ασφάλεια ιστοσελίδας joomla secure

Έλεγχος στην ασφάλεια

Μην περιμένετε το πρόβλημα στην ασφάλεια να εμφανιστεί.

Μπορούμε να βοηθήσουμε το joomla site σας, και με την υπηρεσία Joomla Security Audit να ελέγξουμε συγκεκριμένα σημεία της εγκατάστασης, που συνήθως είναι ευάλωτα και μπορεί να οδηγήσουν στην παραβίαση ενός joomla site.

Joomla Security Audit

έλεγχος seo ranking στην ιστοσελίδα joomla seo

Έλεγχος joomla seo

Ποιά είναι η θέση σας στις μηχανές αναζήτησης;

Με την joomla seo audit ελέγχουμε το ranking της ιστοσελίδας σας, τη φιλικότητά της με τις μηχανές αναζήτησης και απεικονίζουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το joomla site σας σε σχέση με τις μηχανές αναζήτησης.

Joomla Seo Audit

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Κλείσε τη φόρμα

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και θα έρθουμε το συντομότερο σε επικοινωνία μαζί σας.